Phytonics ProstAid

Phytonics ProstAid

Merk: Phytonics

Voor een gezonde prostaat en een goede mannelijke hormoonhuishouding.

31,35

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 31 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Phytonics ProstAid is een aanvullend diervoeder dat zorgt voor het behoud van een goede prostaatfunctie, zodat de prostaat zijn normale formaat behoudt. De prostaat is een klier van het mannelijk geslachtsapparaat en zit om de urinebuis heen. Naarmate een dier ouder wordt vergroot de prostaat. Dit gebeurt onder invloed van hormonen. Wanneer de prostaat erg vergroot is zal het dier er last van hebben, ontlasten gaat moeilijker en de ontlasting is soms afgeplat. Doordat het dier hard moet persen bestaat er kans op een hernia perinealis. Phytonics ProstAid kan worden ingezet om de normale vorm en functie van de prostaat te behouden en bij prostaathypertrofie, prostaathyperplasieen en prostaatcysten maar ook bij hypersexueel gedrag van de reu.

Eigenschappen

  • Voor het behoud van een goede prostaatfunctie;
  • Ook in te zetten bij hypersexueel gedrag;
  • Makkelijk te doseren.

Gebruik 

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

  • Paard: 12 druppels.
  • Hond: 3 – 8 druppels.
  • Kat: 2 – 3 druppels.

Voor dieren jonger dan een half jaar is een persoonlijk advies gewenst. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts of met ons.
1 ml = 20 druppels

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Samenstelling

Asperge (Asparagus officinalis), Beredruif (Arctostaphylos uva ursi), Berk (Betula alba), Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Kattensnor (Orthosiphon stamineus), Monnikspeper (Agnus castus), Saffraan (Crocus sativa), Zaagbladpalm (Sabal serrulata), Zomereik (Quercus robur), Zuurbes (Berberis vulgaris), Bentonite-Montmorillonite, Alcohol 42%

Inhoud

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.