Phytonics Respi Comp

Phytonics Respi Comp

Merk: Phytonics

Ter ontspanning van de luchtwegen.

31,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 31 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2288 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Phytonics Respi Comp is een aanvullend diervoeder dat ondersteund bij acute- en chronische ongemakken van de voorste en achterste luchtwegen van paarden, honden en katten. Omgevingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol zoals het verblijf in een honden-/kattenpension. Dit product heeft een reinigende werking en verzachtend effect op de luchtwegen. Te gebruiken bij kriebel in de keel door kennels, sinusitis, tonsillitis, laryngitis, bronchitis, influenza en overgevoeligheid voor bijvoorbeeld stof.

Gebruik en dosering

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

  • Kat: 2-5 druppels
  • Hond: 5-10 druppels
  • Paard: 10-15 druppels

1 ml = 20 druppels

Bij verbetering overgaan op de helft van bovenstaand dosering, de onderhoudsdosering. Wanneer een dier meer nodig lijkt te hebben kan een dubbele dosering worden gegeven. Voor dieren jonger dan een half jaar is een persoonlijk advies gewenst.

Samenstelling

Anijs (Anisum vulgaris), Echte tijm (Thymus vulgaris), Fenegriek Trigonella foenum graecum), Hokjespeul (Astragalus membranaceus), Hondsdraf (Glechoma hederacea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Lapacho (Pau d’Arco), Indiaas longkruid (Adhatoda vasica), Echte salie (Salvia officinalis), Smalle weegbree (Plantago lanceolata), Venkel (Foeniculum vulgare), Wu Wei Zi (Schisandra chinensis), Ammoniumchloride, L-Cysteïne, Magnesiumfosfaat, Vitamine B6 (Pyridoxine HCl), Bentonite-Montmorillonite, Glycerine, Alcohol 30%

Inhoud

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.