Phytonics Respiration Support Paard

Phytonics Respiration Support Paard

Merk: Phytonics

Supplement voor paarden en pony's die bijdraagt aan gezonde luchtwegen.

65,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 65 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Phytonics Respiration Support is een supplement voor paarden en pony’s die bijdraagt aan gezonde luchtwegen. Het geeft verlichting aan de luchtwegen en heeft een verzachtende werking. Bij slijm kan het supplement ook gegeven worden. Het supplement kan bij acute situaties of blijvend gebruikt worden.

Gebruik en dosering

Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig (bij droog voer) het voer/poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, 1-2 x daags:

  • Paard: 1 maatschep.
  • Pony: ⅔ maatschep.

1 maatschep bevat circa 5 gram

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.

Samenstelling 

Berk, Chaga, Echte tijm, Gentiaan, Gember, Hokjespeul, Hondsdraf, Hyssop, IJslandsmos, Longkruid, Myrthe, Olijfboom, Rode Zonnehoed, Salie, Vlier, Wonderboom, Zwarte Peper. L-Cysteïne, Himalaya zout.

Inhoud 

500 gram

Tip van de dierenarts

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.