Puur Sinus

Merk: PUUR

Dit product is uitverkocht. Bekijk ons alternatief Puur Sinus

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

PUUR Sinus Geeft verlichting aan de luchtwegen en stimuleert een doelmatige ademhaling. Puur Sinus draagt bij aan een doelmatige ademhaling en om vrijer door de neus te ademen. Daarnaast verhoogt het de weerstand van het organisme.

De PUUR Sinus is vanaf heden enkel te verkrijgen in de alcoholvrije variant. Waarom? De Sinus wordt veel gebruikt voor katten met neusuitvloeiing en snot en juist katten kunnen wat meer moeite hebben met de acceptatie van alcohol.

Gebruik 

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Dosering 

1 a 3 maal per dag:

  • Hond: 10 druppels.
  • Kat: 5 druppels.
  • Paard: 15 druppels.

Samenstelling 

Extracten van gewone vlier (Sambucus nigra), lapacho (Pau darco), rode zonnehoed (Echinacea purpurea) en smalle weegbree (Plantago lanceolata). Verdunde extracten van Indiaas longkruid (Justicia adhatoda) en waterhennep (Eupatorium perfoliatum).

Inhoud

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.