PUUR Culico

Merk: PUUR

PUUR Culico

Merk: PUUR

Een voedingssupplement voor paarden en pony’s dat gebruikt kan worden bij het schuren van staart en manen.

27,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 27 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Culico biedt ondersteuning aan uw paard bij het schuren van de manen en de staart. Deze kunnen het zwaar te verduren krijgen tijdens het stelselmatig schuren. Wanneer het paard begint te schuren dient gelijk te worden gestart met de toediening van Puur Culico.

Gebruik 

Goed schudden voor gebruik. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Of geef het op een klein stukje lekkers. Geef het niet door het voer, de druppels dienen in aanraking te komen met schoon mondlijmvlies. Zorg altijd voor voeding van een goede kwaliteit en beperkt de opname van suiker in gras (fructosamine), brok, muesli en extra’s.

Dosering

1 – 2 x daags:

  • Paard: 20 – 30 druppels.
  • Pony: 15 – 20 druppels.

Samenstelling

Verdunde extracten van Haver (Avena sativa), Heermoes (Equisetum arvense), Moerasrozemarijn (Ledum palustre), Valkruid (Arnica montana) en Zwarte bes (Ribes nigrum). Alcohol 35% v/v.

Inhoud 

100 ml

 

Tip van de dierenarts

Behandelingsduur:

PUUR Culico is ontwikkeld door dierenartsen op basis van gegevens uit de literatuur en jarenlange praktijkervaring. Deze specifieke combinatie van bestanddelen zorgt voor de staart- en manen tijdens warme perioden. Meestal  moeten de druppels twee jaar achter elkaar, gedurende de maanden februari/maart tot en met oktober/november worden toegediend. Over het algemeen zijn ze daarna niet meer nodig. Het is noodzakelijk de behandeling niet te onderbreken tussen februari/maart en november.

De combinatie van PUUR Culico met PUUR Apis heeft in veel gevallen voor uitstekende resultaten gezorgd (´s ochtends PUUR Culico, ´s avonds PUUR Apis).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.