PUUR Dyspla

Merk: PUUR

PUUR Dyspla

Merk: PUUR

ondersteuning van het heupgewrichten en botten

18,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 18 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

PUUR Dyspla is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van het heupgewricht, de botten en draagt ​​bij aan een soepel en blij dier de hele dag door.

Dosering

Twee keer daags toedienen

Hond: 10 – 15 druppels
Kat: 5 – 10 druppels

1 ml = 20 druppels. Twee keer daags toedienen.

Goed schudden voor gebruik!

Tenzij anders advies door arts of therapeut.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan een reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Waarschuwing

Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Tip van de dierenarts

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij altijd niet met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Wanneer je hond dit product niet lekker vindt, dan kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.
Wanneer je kat de druppels niet automatisch, doe de druppels dan op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden genomen op de bovenkant van het pootje, de wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Acceptatie van het middel

Begin met een kleine hoeveelheid vloeistof door het eten te mengen, bouw dit langzaam op tot de juiste dosering, zo zorg je ervoor dat het huisdier het middel makkelijk wordt bewaard.