Puur Osteo

Merk: PUUR

Puur Osteo-1
Puur Osteo

Puur Osteo

Merk: PUUR

Goed voor de botten en gewrichten. Voor een soepele beweging.

19,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 19 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2163 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Osteo is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van de botten en gewrichten. Puur Osteo kan ook gebruikt worden bij de behandeling van het botvlies, botbreuken, artrose klachten, botaandoeningen en na gewrichtsoperaties. Het is geschikt voor honden, katten, paarden en pony’s.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik.Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien het dier dit product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met  wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Dosering

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags

  • Paard: 20 – 30 druppels.
  • Hond: 10 – 15 druppels.
  • Kat: 5 – 10 druppels.

20 druppels is ongeveer 1 ml.

Samenstelling

Verdund extract van Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Verdund extract van Valkruid (Arnica montana), Verdunning van Silicea (Acidum silicicum).

Inhoud 

50 ml

 

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.