Puur Skin Gel

Merk: PUUR

Puur Skin Gel

Merk: PUUR

Voor de uitwendige behandeling van de aangedane huid bij paarden en kleine en grote huisdieren

13,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 13 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Skin Gel (voorheen Wound Gel) beschermt tegen schuren, likken en krabben en is geschikt voor hond, kat, paard en pony.  De gel trekt snel in en geeft geen vette vlekken. Open wonden worden vaak incorrect behandeld: de open wond wordt dicht gesmeerd met zalf wat erin resulteert dat het wondvocht niet naar buiten kan. Met als gevolg dat de genezing langer duurt en de kans op infectie en wild vlees groter is. U dient enkel de buitenste randen tweemaal daags in de zalven met de wondzalf.

Gebruik 

De mooiste genezing krijgt men in het algemeen, als de aangedane randen, bijvoorbeeld door hechtingen, bij elkaar kan trekken. Dat lukt niet altijd, bijvoorbeeld als er bijkomende zaken zijn, of als de plek te groot is. Indien de plek aan de lucht moet luchten/genezen kan PUUR Skin gel dit genezingsproces bevorderen. Even goed schudden voor gebruik!

Dosering

Twee maal daags op de huidoppervlakte aanbrengen. Bescherm de huid tegen schuren, likken en krabben. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Geeft geen vette vlekken.

Samenstelling

Duizendblad (Achillea millefolium), Aloë veraGoudsbloem (Calendula officinalis), Toverhazelaar (Hamamelis virginiana), Vitamine E, Smalle purperhoed (Echinacea angustifolia).

Inhoud 

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.