Puur Stomac Paard

Merk: PUUR

Puur Stomac Paard

Merk: PUUR

Ter ondersteuning van maag en darmen. Ideaal voor bijvoorbeeld luchtzuigende paarden.

55,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 55 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2107 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Stomac ondersteunt, dankzij kruiden en mineralen, het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Ook heeft het een positieve invloed op de eetlust. Paarden met een gevoelige maag, luchtzuigers (het meest effectief in het beginstadium van luchtzuigen) en paarden met ongemak hebben baat bij dit product.

Gebruik & Dosering

Dit supplement kan over het voer worden gegeven. In verband met acceptatie is het raadzaam de dosering langzaam op te bouwen tot de aangegeven dosering.
1 maatschep bevat ongeveer 4 gram.

Paard 

1 – 2 x daags: 1,5 maatschep

Pony

1 – 2 x daags: 1 maatschep

Bij acuut ongemak duurt de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van 2 tot 4 weken. Als de klachten verminderd of verdwenen zijn, is het aan te raden om nog even door te gaan met het geven van dit supplement. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Na vermindering van de klachten kan er worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.
Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk wanneer de klachten verminderen of verdwenen zijn tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan bij chronische klachten gedurende lange tijd worden gegeven. Het wordt aangeraden om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als de klachten daartoe aanleiding geven.

Inhoud

1000 gram

Samenstelling

Echte kamille, Gember, Grote engelwortel, Hop, Mariadistel, Paardenbloem, Pepermuntblad, IJslandsmos en Zoethout. 132 mg Calcium (als -carbonaat) en 44,6 mg Magnesium (als -citraat).

Bijsluiter

Bij dit product is geen bijsluiter van toepassing.