Sebodex Shampoo

Merk: Sebodex

Sebodex Shampoo

Merk: Sebodex

Met Sebodex kunt u de huid en vacht van uw hond of kat schoonmaken zonder deze uit te drogen.

15,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 15 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Sebodex ondersteunt het herstel en behoud van de vochtbalans en de huidflora. Deze shampoo is geschikt voor huisdieren met een vuile, droge, vettige vacht of een gevoelige huid.

Bij honden en katten met huidproblemen kan het noodzakelijk zijn de huid en vacht vaker te wassen. Sebodex is een onderhoudsshampoo voor honden en katten met een gevoelige huid of een droge of vettige vacht. De ingrediënten in de shampoo dragen bij aan een gezonde vochtbalans en het behoud van een goede flora van de huid. Sebodex mag 1 tot 3 keer peer week gebruikt worden.

Gebruik

Maak de vacht van uw hond of kat nat en masseer de shampoo goed in totdat deze begint te schuimen. Laat Sebodex maximaal 10 minuten intrekken en spoel de vacht daarna goed uit. Gebruik de shampoo bij katten niet op het hele lichaam, maar alleen lokaal. Let op: Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Mocht dit toch voorkomen, spoel dan goed uit met water.

Niet gebruiken bij: overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Samenstelling

Natriumlaurethsulfaat, aqua, benzoylperoxide, parfum, natriumchloride, propyleenglycol, kokoamide MEA, natriumhydroxide, carbomer, natriumdehydroacetaat, d-limonene, citral, linalool, citronellol, amyl cinnamal, geraniol.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.