Sensipharm – Newskin Huidspray

Sensipharm - Newskin Huidspray

Merk: Sensipharm

Sensipharm Newskin Huidspray is een natuurvriendelijke huidspray tegen ongewenste micro-organismen.

21,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 21 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Sensipharm Newskin Huidspray is een 100% natuurproduct zonder alcohol, chemische of conserveringsmiddelen is te gebruiken voor alle huidtypen. Newskin Huidspray dient voor de uitwendige verzorging van een problematische-, geprikkelde-, gevoelige-, zeer droge- verbrande-, schilferende of rode huid en aangetaste nagels. Het koelt, voedt en beschermt de zeer rode, droge en gevoelige huid. Sensipharm Newskin Huidspray helpt bij psoriasis en eczeem. Het sluit de poriën niet af en dit is ten gunste van het proces.

Gebruik

1 tot 2 maal daags aanbrengen of naar behoefte meer. Altijd aanbrengen op een schone huid, eventueel in masseren. Schudden voor gebruik.

Samenstelling

Tea Tree Oil, Mint en ZincPyrithion.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

 

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.