Specific Digestive Support 6 x 300gr

Specific Digestive Support 6 x 300gr

Merk: Specific

Specific Digestive Support CIW is een nat dieetvoer voor volwassen honden met spijsverteringsproblemen.

16,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 16 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Specifieke spijsverteringsondersteuning CIW

Specific Digestive Support CIW is een nat dieetvoer voor volwassen honden, ter ondersteuning van de spijsvertering. Spijsverteringsondersteuning CIW bevat licht verteerbare componenten en een verlaagd gehalte aan vezels, die een gezond spijsverteringsstelsel maken.

Honden met spijsverteringsproblemen hebben vaak laatste van braken van zachte stoelgang, dat al snel zorgt voor een voedingstekort. De Digestive Support CIW van Specific is daarom rijk aan vitaminen en mineralen om het tekort aan te scherpen. De toegevoegde bèta-glucanen uitgist geven extra ondersteuning aan het immuunsysteem. De zeoliet in de voeding absorbeert giftige stoffen in de darmen, resulterend in het aan de gezondheid van de darmen. Het yucca-extract in de voeding draagt ​​bij aan het verminderen van luchtjes van de ontlasting en gassen.

Gebruik

Maximaal 12 weken, maar levenslang bij chronische pancreas insufficiëntie. Aangeraden wordt vóór gebruik de dierenarts raad te plegen.

Inhoud

6 x 300 gram

Samenstelling

Varken, maïs, rijst, mineralen (inclusief zeoliet), vitaminen en spoorelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), eipoeder, dextrose, psyllium husk, visolie, zonnebloemolie, gist (bron van mannan-oligo-sacchariden en ß-1,3/1, 6-glucanen), yuccapoeder. bevat geen kunstmatige kleurstoffen.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing