Supreme Science Recovery

Supreme Science Recovery

Vloeibaar nutritioneel voedsel voor zieke of herstellende konijnen.

30,95

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Bij ziekte of tijdens het herstelproces is het vaak nodig om een konijn te stimuleren om te eten. Supreme Science Recovery is een smakelijke voeding die de eetlust bevordert en gemakkelijk verteerbaar is. Deze voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de spijsvertering bevorderen, de darmbacteriën stabiliseren en het immuunsysteem ondersteunen. Het vezel- en eiwitgehalte in Recovery is uitgebalanceerd en bevat natuurlijke vitamines die essentieel zijn voor een goed herstel.

Eigenschappen

  • Geschikt als langdurige vloeibare voeding voor konijnen;
  • Met fructo-oligosacchariden (FOS) – prebiotica om de groei van nuttige bacteriën te bevorderen voor een gezonde spijsvertering;
  • Inclusief 17% eiwitten om eiwitreserves te behouden en het immuunsysteem te ondersteunen;
  • Hoog vezelgehalte (19%) voor een gezonde spijsvertering.

Gebruik en dosering

  • Mix het zakje met 70 ml warm water en roer goed door.
  • Zuig een beheersbaar gedeelte op met de spuit.
  • Plaats het konijn op schoot met de kop van uw lichaam af. Plaats het mondstuk van de spuit aan de zijkant van de bek en spuit de pasta achter in de bek, steeds een klein beetje. Laat het diertje tussendoor slikken – stimuleer dit door zachtjes over de keel te wrijven. U leert vanzelf hoeveel het diertje per keer aan kan.
  • Blijf doorgaan totdat er een voldoende hoeveelheid is gegeten ‐ dit kan in het begin een kleine hoeveelheid zijn, die geleidelijk aan meer wordt naarmate het diertje sterker wordt.
  • Geef maximaal één zakje van 20 gr per kg lichaamsgewicht per dag.
  • Na het mengen binnen 12 uur gebruiken.

Samenstelling

Alfalfameel, havergries, geroosterd gepeld sojameel, tarwegries, cellulose, gedroogde erwten, fructo-oligosacchariden (2,5%), gemalen tarwe, mineralen, gedroogde bietenpulp, tarwebloem, anijs- en fenegriekolie. Kan genetisch gemodificeerde soja en sporen van noten bevatten.
Vitamine A 12000 IE, Vitamine C 10 mg, Vitamine D3 1500 IE, Vitamine E 80 mg, Ijzersulfaat monohydraat 28 mg, Watervrij calciumjodaat 2.3 mg, Kopersulfaat pentahydraat 19 mg, Mangaanoxide 115 mg, Zinkoxide 70 mg, Natriumseleniet 0.28 mg

Inhoud

10 sachets van 20 gram

Bijsluiter
Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.