Puur Hypersex

Merk: PUUR

Puur Hypersex

Merk: PUUR

Bij hinderlijke geslachtsdrift van het mannelijke geslacht hond (reu), kat (kater) en konijn (rammelaar).

20,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 20 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur Hypersex is een aanvullend diervoeder voor honden, katten, konijnen en paarden die last hebben van hinderlijke geslachtsdrift. Daarnaast in dit product in te zetten bij roodheid aan de voorhuid veroorzaakt door hyperseksueel gedrag.

Eigenschappen

  • Helpt bij hinderlijk geslachtsdrift;
  • Vermindert roodheid aan de voorhuid;
  • Geschikt voor honden, katten, konijnen en paarden.

Gebruik en dosering

  • Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.
  • Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek.
  • Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.
  • Hond: 5-10 druppels, 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
  • Kat: 3-5 druppels, 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
  • Konijn: 3-5 druppels, 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
  • Paard: 15 – 20 druppels, 1 – 3 x daags (1 ml = 20 druppels)

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Samenstelling 

Extracten van Hop (Humulus lupulus), Mariadistel (Silybum marianum) en Monnikspeper (Agnus castus). Verdund extract van echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v.v.

Inhoud

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Tip van de dierenarts

Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.