Tinley Gedragstherapie CD Vuurwerk en Onweer

Merk: Tinley

Tinley Gedragstherapie CD Vuurwerk en Onweer

Merk: Tinley

Vuurwerk CD voor dieren met geluidsopnamen van onweer en vuurwerk om uw huisdier van de angst voor onweer en vuurwerk af te helpen

7,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 7 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Deze Tinley gedragstherapie CD bevat realistische geluidsopnamen van onweer en vuurwerk. Als je de cd op de juiste manier afspeelt kan het een belangrijke stap zijn in het proces om jouw huisdier van zijn angst voor vuurwerk, onweer en onverwachte harde geluiden in het algemeen af ​​te helpen.

Begin op tijd

Gedragstherapeut voor dieren Debbie Rijnders heeft deze vuurwerk CD voor dieren samengesteld als hulpmiddel om je huisdier van de angst voor onweer of vuurwerk af te helpen. Gedragsverandering kost tijd en het is daarom belangrijk om voor de jaarwisseling te beginnen.

Herconditioneren

Helaas zijn er nog teveel huisdieren die onnodig lijden aan angst voor onweer of vuurwerk. De juiste gedragstherapie kan een dier van zijn angst bevrijden of deze angst sterk verminderen. Het dier herconditioneren op het geluid van onweer of vuurwerk is een onderdeel van de therapie.

Deskundige tips en advies

Gedragstherapeut voor dieren Debbie Rijnders en gedrag deskundig dierenarts Margit Prijs geven advies en tips hoe je jouw huisdier een aangenamer leven kunt geven zonder de steeds terugkerende paniek bij het horen van onweer of vuurwerk.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.