VetPlus Cobalin

Merk: Vetplus

VetPlus Cobalin

Merk: Vetplus

Vetplus Cobalin is een Vitamine B12 (cobalamine) en Vitamine B9 (folaat) supplement voor honden en katten. Deze vitamines zijn belangrijk voor het eiwitmetabolisme, DNA herstel en celgroei- en deling.

24,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 24 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2265 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Vetplus Cobalin bevat Cobalamine (Vitamine B12) en  Folaat (Vitamine B9) en ondersteunen het eiwitmetabolisme, DNA herstel en celgroei- en deling de voor honden en katten. Deze vitamines spelen een zeer belangrijke rol in het. Een tekort aan deze vitamines kan leiden tot ernstige problemen zoals bloedarmoede (anemie), zenuwproblemen, diarree, gewichtsverlies en vermoeidheid.

Vitamine B12 en Vitamine B9 worden niet aangemaakt in het lichaam en dienen opgenomen te worden met de voeding. Een tekort ontstaat zelden tot nooit door een tekort in de voeding. Meestal is er sprake van een probleem ter hoogte van de alvleesklier (exocriene pancreasinsufficiëntie of EPI) of dunne darm (Inflammatory Bowl Disease, tumoren, bacteriële overgroei) waardoor de vitaminen niet of slecht opgenomen worden.

Gebruik Vetplus Cobalin

VetPlus Cobalin is beschikbaar in gemakkelijk toe te dienen capsules, die in hun geheel kunnen worden toegediend of over voedsel kunnen worden gestrooid.

Dosering

  • Katten en honden onder de 10 kg: ½ capsule per dag of 1 capsule om de dag.
  • Honden van 10 tot 20 kg: 1 capsule per dag.
  • Honden boven de 20 kg: 2 capsules per dag.

Samenstelling 

Per Capsule: Vitamine B12 (Cyanocobalamin): 0.5 mg, Vitamine B9 (Foliumzuur): 0.2 mg

Inhoud

60 capsules

Bijsluiter