T/m 31 mei producten voor wondontsmetting, -verzorging, zonnebrand en jeuk met flinke korting!

Vlooien en teken

Tegenwoordig komen vlooien en teken het hele jaar voor. Daar wil je natuurlijk snel iets aan doen. Een vlooienallergie of vlooienplaag voorkom je met goede bescherming. Ook is de kans kleiner dat je hond de ziekte van Lyme oploopt. Wacht niet te lang met het bestrijden van vlooien en teken en gebruik bijvoorbeeld spot-on druppels, een scaliborband, shampoo en een omgevingsspary. Je hond zal je er dankbaar voor zijn!  

Vlooien- en tekenmiddelen voor honden 

In ons assortiment hebben we vlooien- en tekenmiddelen voor honden in pipetten, halsbanden, sprays of shampoo. Daar er voor je volwassen hond en pup verschillende vlooien- en tekenmiddelen verkrijgbaar zijn is het van belang dat je het juiste middel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken. Op onze kennisbank lees je meer over vlooien bestrijden bij jonge dieren. 

Vlooien- en teken bestrijden bij honden - verschillende merken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken vlooien- en tekenmiddelen voor honden. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere de volgende merken:

Relevante items

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!


Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren