Ontworming pup

Ze zijn klein en schattig en hebben nog niks meegemaakt of gedaan, waarom moet je een puppy dan ontwormen? Het ontwormen van een puppy moet gebeuren omdat puppy's vrijwel altijd besmet zijn met wormen. Puppy's worden besmet door de moedermelk die eitjes of larven van de spoelworm of lintworm bevat. Volwassen honden zijn vaak besmet met een van deze wormen, daar merken ze zelf niets van, maar voor puppy's kan dit ernstige gezondheidsgevolgen hebben! Daarom geven wij het volgende advies: Je puppy ontworm je op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken, daarna maandelijks tot een half jaar leeftijd. Voor de ontworming van je puppy hebben wij de volgende middelen in ons assortiment:

Drontal pup

Drontal-pup-50ml-ontworming

Drontal Pup20,95

In mijn mandje
In mijn mandje

Drontal Pup is een ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor puppy's. Het bevat een combinatie van werkzame stoffen die effectief zijn tegen verschillende soorten wormen, waaronder spoelwormen, lintwormen en zweepwormen. Drontal Pup is veilig en effectief en kan worden gebruikt bij puppy's vanaf 2 weken oud.

Milpro kleine hond/puppy's

virbac-Milpro-hond-klein-groot-ontworming

Milpro Hond19,95

In mijn mandje
In mijn mandje

Milpro kleine hond/puppy is veilig voor gebruik bij puppy's vanaf 2 weken oud en wordt aanbevolen om puppy's regelmatig te ontwormen om infecties te voorkomen en hun gezondheid te bevorderen. Milpro is verkrijgbaar in tabletvorm en kan eenvoudig aan het voedsel van de puppy worden toegevoegd. Het ontwormingsmiddel werkt snel en effectief en kan helpen om de algemene gezondheid en welzijn van uw puppy te verbeteren.

½ - 1 kg lichaamsgewicht ½ tablet

1 - 5 kg lichaamsgewicht 1 tablet

5 - 10 kg lichaamsgewicht 2 tabletten

Niet toedienen aan puppy’s jonger dan 2 weken en/of met een gewicht minder dan 0,5 kg.

Panacur pet paste

Panacur PetPaste injector

Panacur PetPaste11,75

In mijn mandje
In mijn mandje

Panacur Pet Paste bevat de werkzame stof fenbendazol, die effectief is tegen verschillende soorten wormen, waaronder spoelwormen, lintwormen, zweepwormen en haakwormen. De pasta is eenvoudig toe te dienen en kan worden gemengd met het voer van de puppy. Het is veilig voor gebruik bij puppy's vanaf 2 weken oud en kan regelmatig worden gebruikt om infecties te voorkomen.

Dosering 1 eenheid per kg lichaamsgewicht gedurende 3 dagen.

Verwante artikelen:

Ontworming van volwassen honden en katten

Spoelworm

Vossenlintworm

Voor vragen zijn wij elke werkdag telefonisch te bereiken of via [email protected].

Delen
Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 59,95

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.