Gratis verzending vanaf €49,50,-

menu

Voedingssupplementen voor sterke en soepele gewrichten

 

Onlangs is er onderzoek gedaan naar het effect van glucosaminen en Omega-3 vetzuren op de vermindering van artrose klachten. Gebleken is dat deze voedingssupplementen wel degelijk artroseklachten kunnen verminderen. 

Het grote voordeel van voedingssupplementen is dat deze geen bijwerkingen kennen en het gebruik van andere medicijnen, zoals ontstekingsremmers, kunnen verminderen. Het nadeel is dat u waarschijnlijk pas na 3 - 6 weken resultaat zult zien. 

Bij DIERENAPOTHEEK.nl zijn de volgende voedingssupplementen verkrijgbaar:
 

 • Aspitol plus  capsules
  Omega-3 vetzuren voor soepele spieren en gewrichten van hond en kat. Voedt en beschermt de huid. Bevat groenlipmosselolie. 

   
 • Befedo Mobile tabletten
  Een natuurlijk voedingssupplement dat helpt gewrichten soepel en mobiel te houden. Bevat veel bouwstenen die nodig zijn voor de opbouw van kraakbeen, vooral bij jonge opgroeiende honden van grote rassen.

   
 • BioFlexa IV tabletten
  Zeer effectief voedingssupplement met natuurlijke, hoogwaardige werkzame stoffen voor soepele gewrichten van met name de oudere hond.

   
 • Cosequin DS tabletten
  Houdt de gewrichten van je hond en kat gezond, buigzaam en speels. Bevat o.a. glucosamine.

   
 • Doils Joint olie
  bevat Omega-3 vetzuren uit visolie


 • Flexadin Advanced zachte brokjes
  Innovatieve en zeer smakelijke, zachte brokje met onder andere Omega 3 vetzuren en Vitamine E voor soepele en gezonde gewrichten voor honden.


 • Flexadin Plus zachte brokjes
  Innovatieve en zeer smakelijke, zachte brokjes met onder andere glucosamine, chondroïtine en duivelsklauw voor soepele en gezonde gewrichten voor hond en kat.

   
 • Fortiflex tabletten
  Voedingssupplement op natuurlijke basis. Ondersteunt de behandeling van honden in de eerste fase van artrose. Bevat chondroïtinesulfaat voor o.a. de opbouw van kraakbeen, chitosanide dat beschermt tegen een te snelle afbraak en twee anti-oxidantenen die de functie van chondroïtinesulfaat ondersteunen.
   
    
 • Omegard capsules
  Effectieve bron van Omega-3 om stramheid bij hond en kat te verhelpen.

  De kampioen onder de Omega-3 vetzuren


 • PrimeVal Gelatinaat poeder
  Voor de opbouw van gezonde botten, gewrichten, pezen en banden van je hond. Zorgt ook voor een gezonde en glanzende vacht, voor een gezonde darmflora en voor ondersteuning bij gewichtsverlies.

   
 • Puur Glucosamine Compleet poeder
  Verbetert de conditie van gewrichten, kraakbeen, bindweefsel, spieren, pezen en ligamenten (banden), maar zorgt ook voor een goede aanmaak van bot en synoviaalvloeistof (gewrichtssmeervloeistof) bij de hond en kat. Bevat o.a. glucosamine, chondroitine.

   
 • Synopet vloeibaar
  Dit vloeibare aanvullende diervoeder voor honden en katten heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Het is 
  100% natuurlijk, smakelijk, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, beschermt gezonde weefsels en cellen en ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem.

 

Relevante items