Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

De oudere hond en kat

Net als mensen worden ook onze huisdieren steeds ouder. Had je vroeger een hond van 10 jaar, dan spraken we al van een echt oude hond. Bij de kat lag deze leeftijd rond de 12 jaar. Tegenwoordig worden onze honden gemakkelijk 14 à 15 jaar en bij katten is 20 jaar ook al echt geen uitzondering meer.

Voor oudere huisdieren hebben wij de volgende producten in ons assortiment:

Cholodin (hond en kat)
voedingssupplement dat kan worden gebruikt ter behandeling van gedragsveranderingen en lichamelijke klachten bij je ouder wordende huisdier

Flexadin
Flexadin Advanced (hond)   - de beste ondersteuning voor stramme gewrichten voor honden met osteoartritis
Flexadin Plus (hond en kat) - een innovatief voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten

Cosequin DS (hond en kat) - doeltreffend voedingssupplement dat een goede conditie van de gewrichten bij hond en kat ondersteunt

Sanimed voer
- Sanimed Senior (hond en kat)
- Sanimed Neuro Support (hond)
- Sanimed Osteoarthritis (hond)

Hoe komt het eigenlijk dat onze huisdieren steeds ouder worden?

Je zou kunnen denken dat onze honden en katten door alle nieuwe kennis en testen op (erfelijke) gebreken steeds 'sterker' geboren worden. Dit soort vooruitgangen gaan wel ontzettend langzaam. Dus is het logischer dat door de betere verzorging, gezondheidszorg en voeding van onze hond en kat als belangrijkste oorzaak aan te wijzen voor het steeds ouder worden.

Wij verzorgen onze huisvrienden in Nederland goed en vooral als ze ouder worden. Er zijn veel producten te koop om ze een goede 'oude dag' te geven (speciale kussens, loopplanken, voerbakken op hoogte, et cetera).

Ook de diergeneeskundige zorg gaat met sprongen vooruit: uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en ook behandeling zijn tegenwoordig binnen handbereik in Nederland. Daarnaast is er qua voeding tegenwoordig heel veel kennis beschikbaar, met name over de specifieke behoeften van oudere dieren.

Dit heeft er mede toe geleid dat we speciale producten hebben voor deze leeftijdsgroep (hond vanaf 8 jaar, kat vanaf 10 jaar).

Relevante items

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via info@dierenapotheek.nl.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1896 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.