Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Voedingssupplementen voor sterke en soepele gewrichten

Onlangs is er onderzoek gedaan naar het effect van glucosaminen en Omega-3 vetzuren op de vermindering van artrose klachten. Gebleken is dat deze voedingssupplementen voor honden wel degelijk artroseklachten kunnen verminderen.

Het grote voordeel van voedingssupplementen is dat deze geen bijwerkingen kennen en het gebruik van andere medicijnen, zoals ontstekingsremmers, kunnen verminderen. Het nadeel is dat je waarschijnlijk pas na 3 tot 6 weken resultaat zult zien.

Bij Dierenapotheek.nl zijn de volgende voedingssupplementen voor honden verkrijgbaar:

Aspitol plus capsules

Omega-3 vetzuren voor soepele spieren en gewrichten van hond en kat. Voedt en beschermt de huid. Bevat groenlipmosselolie.

BioFlexa IV tabletten

Houdt de gewrichten van je hond en kat gezond, buigzaam en speels. Bevat o.a. glucosamine.

bevat Omega-3 vetzuren uit visolie

Flexadin Advanced zachte brokjes

Innovatieve en zeer smakelijke, zachte brokje met onder andere Omega 3 vetzuren en Vitamine E voor soepele en gezonde gewrichten voor honden.

Flexadin Plus zachte brokjes

Innovatieve en zeer smakelijke, zachte brokjes met onder andere glucosamine, chondroïtine en duivelsklauw voor soepele en gezonde gewrichten voor hond en kat.

Fortiflex tabletten

Fortiflex Advanced Formula is een voedingssupplement op natuurlijke basis, dat de behandeling van honden en katten in de eerste fasen van artrose ondersteunt.

Synopet vloeibaar

Cani-Syn voor honden draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten. Het helpt je hond weer soepeler en gemakkelijker te bewegen.
De hoofdingrediënten van deze vloeibare boost zijn GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad. Ook bevat het product Vitamine C en D3.

Relevante items

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag telefonisch te bereiken of via info@dierenapotheek.nl.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2050 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.