Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Voedingssupplementen voor sterke en soepele gewrichten

Onlangs is er onderzoek gedaan naar het effect van glucosaminen en Omega-3 vetzuren op de vermindering van artrose klachten. Gebleken is dat deze voedingssupplementen wel degelijk artroseklachten kunnen verminderen.

Het grote voordeel van voedingssupplementen is dat deze geen bijwerkingen kennen en het gebruik van andere medicijnen, zoals ontstekingsremmers, kunnen verminderen. Het nadeel is dat u waarschijnlijk pas na 3 tot 6 weken resultaat zult zien.

Bij Dierenapotheek.nl zijn de volgende voedingssupplementen verkrijgbaar:

Aspitol plus  capsules

Omega-3 vetzuren voor soepele spieren en gewrichten van hond en kat. Voedt en beschermt de huid. Bevat groenlipmosselolie.

Befedo Mobile tabletten

Een natuurlijk voedingssupplement dat helpt gewrichten soepel en mobiel te houden. Bevat veel bouwstenen die nodig zijn voor de opbouw van kraakbeen, vooral bij jonge opgroeiende honden van grote rassen.

BioFlexa IV tabletten

Zeer effectief voedingssupplement met natuurlijke, hoogwaardige werkzame stoffen voor soepele gewrichten van met name de oudere hond.

Cosequin DS tabletten

Houdt de gewrichten van je hond en kat gezond, buigzaam en speels. Bevat o.a. glucosamine.

bevat Omega-3 vetzuren uit visolie

Flexadin Advanced zachte brokjes

Innovatieve en zeer smakelijke, zachte brokje met onder andere Omega 3 vetzuren en Vitamine E voor soepele en gezonde gewrichten voor honden.

Flexadin Plus zachte brokjes

Innovatieve en zeer smakelijke, zachte brokjes met onder andere glucosamine, chondroïtine en duivelsklauw voor soepele en gezonde gewrichten voor hond en kat.

Fortiflex tabletten

Voedingssupplement op natuurlijke basis. Ondersteunt de behandeling van honden in de eerste fase van artrose. Bevat chondroïtinesulfaat voor o.a. de opbouw van kraakbeen, chitosanide dat beschermt tegen een te snelle afbraak en twee anti-oxidantenen die de functie van chondroïtinesulfaat ondersteunen.

Omegard capsules

Effectieve bron van Omega-3 om stramheid bij hond en kat te verhelpen.
De kampioen onder de Omega-3 vetzuren

PrimeVal Gelatinaat poeder

Voor de opbouw van gezonde botten, gewrichten, pezen en banden van je hond. Zorgt ook voor een gezonde en glanzende vacht, voor een gezonde darmflora en voor ondersteuning bij gewichtsverlies.

Puur Glucosamine Compleet poeder

Verbetert de conditie van gewrichten, kraakbeen, bindweefsel, spieren, pezen en ligamenten (banden), maar zorgt ook voor een goede aanmaak van bot en synoviaalvloeistof (gewrichtssmeervloeistof) bij de hond en kat. Bevat o.a. glucosamine, chondroitine.

Synopet vloeibaar

Dit vloeibare aanvullende diervoeder voor honden en katten heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Het is 100% natuurlijk, smakelijk, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, beschermt gezonde weefsels en cellen en ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem.

Relevante items

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via info@dierenapotheek.nl.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1896 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.