Maandactie

Heeft je hond of kat moeite om op gang te komen na een lekker dutje? Zowel oude als jonge dieren kunnen te maken krijgen met gewrichtsproblemen. De beste oplossing is: in beweging blijven. Je belast de spieren en gewrichten van je hond minder als je vaker per dag korte wandelingetjes maakt, dan met lange wandelingen. 

Overgewicht zorgt voor extra druk op spieren en gewrichten, dus hier is voorkomen beter dan genezen. Heeft je hond artrose, geef 'm zijn bewegingsvrijheid terug met smakelijk en aagepast voer. Trouwens, ook bij katten komt artrose voor. Voedinssupplementen zoals Aspitol plusBioflexa IV en Omegard bieden je huisdier verlichting. 

Hoe voorkom je groeipijn bij je hond?

Ooit gehoord van groeipijn? Je hond krijgt zodra hij bijna een half jaar is stevigere botten, maar de aders groeien soms onvoldoende mee. Daardoor komt bloed tussen bot en beenvlies en dat geeft pijn, die we groeipijn noemen.

Om zeker te weten dat het om groeipijn gaat oefent de dierenarts lichte druk uit op de voor- en achterpoten. Maar ook andere gewrichten kunnen pijnlijk zijn. Goede en uitgebalanceerde voeding is erg belangrijk als je hondje in de groei is. Vooral bij hondenrassen die snel groeien, zoals bijvoorbeeld berner sennenhond, boxer en deense dog.

Tot en met 30 november 2017 ontvang je een gratis hot/cold pack t.w.v. € 17,50 bij je bestelling Flexadin Advanced 60 kauwbrokjes en Flexadin Plus mini en maxi.

Kijk ook naar onze maandactie voor mooie kortingen op producten die de spieren en gewrichten van je huisdier soepel houden.

Relevante items

 

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren