Maandactie

Overgeven, diarree, haarballen...  We praten er liever niet over, maar het hoort er natuurlijk gewoon bij. Per slot van rekening is het ook voor je huisdier heel vervelend om last te hebben van de maag en darmen. De klachten kunnen komen door bijvoorbeeld Giardia, spoel- of lintwormen. Op tijd ontwormen blijft dus belangrijk. Ook kan je dier iets verkeerds hebben gegeten. En som zit bij je kat bijvoorbeeld een haarbal in de weg. Een natuurlijk laxeermiddel kan dan uitkomst bieden.

Buikpijn is niet fijn. Prettig is wel dat je je dier meestal goed kunt helpen. Bijvoorbeeld met producten tegen diarree bij je hond, diarree bij je kat of bij verstopping bij je kat. 

DIERENAPOTHEEK.nl biedt alle ondersteuning voor een goede stoelgang. Nu extra voordelig. De kortingen gelden tot en met 30 september 2017.

De zomervakantie is nog niet helemaal voorbij. Misschien ben je lekker thuisgebleven of nog steeds op je vakantieadres. Ben je al (bijna) terug, let dan even op een paar dingen. Een vlooienplaag in huis kan bij thuiskomst erg vervelend zijn. Met de juiste aanpak zijn de vlooien als sneeuw voor de zon verdwenen.

Is de ontlasting van je dier dun en/of zit er bloed bij? Wees extra alert op giardia, ook voor mensen is dit een zeer besmettelijke ziekte. Ook kan je huisdier op vakantie in het buitenland een worminfectie opgelopen hebben, die je het beste zo snel mogelijk kunt bestrijden.

 

Relevante items:

 

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren