Maandactie

De vakantieperiode staat voor de deur en dat merken we bij DIERENAPOTHEEK.nl. Vooral middelen tegen vlooien en teken zijn op dit moment erg populair. Goed dat zoveel baasjes aandacht besteden aan het bestijden van vlooien en teken. Bij warm weer ligt een vlooienplaag op de loer. Die wil je natuurlijk ook graag voorkomen voordat je de deur achter je dicht trekt.

Meer lezen?

10 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

10 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gaat jouw huisdier mee op autovakantie? Graag geven we je een paar tips mee voor onderweg. Je bent pas echt goed voorbereid als je weet hoe je je huisdier eerste hulp bij ongelukken geeft. Laat in elk geval je dier nooit alleen achter in een warme auto, hij raakt snel oververhit en dat loopt niet altijd goed af.

Vanaf 1 juli vind je bij ons met mooie kortingen de beste oplossingen om vlooien en teken veilig te voorkomen of bestrijden. Wees er op tijd bij, want op = op! De kortingen gelden tot 16 augustus.

Tip van de dierenarts

Zo'n tekenlasso is heel handig om altijd bij de hand te hebben. Ook mensen lopen een teek gemakkelijk op. Controleer jezelf en je huisdier elke dag, bijvoorbeeld na een wandeling. Je voorkomt er ernstige ziekten mee, zoals de ziekte van Lyme en - minder bekend - Babesiose. Met de tekenlasso verwijder je gemakkelijk grote en kleine teken. Er blijven geen delen van de teek achter, mits je de lasso goed gebruikt.

Relevante items

Babesiose
Een teek verwijderen bij je huisdier
EHBO bij je huisdier
Oververhitting bij je hond
Tips voor onderweg
Vlooien en teken bestrijden
Vlooienplaag voorkomen

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!