T/m 31 mei producten voor wondontsmetting, -verzorging, zonnebrand en jeuk met flinke korting!

Maandactie

Elke hond of kat heeft wel eens een vechtpartij of loopt wel eens een bijt- of schaafwond op. Als je weet hoe je een wond verzorgt, help je je dier sneller te genezen. Ook is het handig te weten hoe je een verband aanlegt. Is je kat of hond gebeten na een flinke vechtpartij, komt er veel bloed uit de wond of is hij aangereden? Maak dan voor de zekerheid een afspraak bij je eigen dierenarts. Let wel op, want het kan zijn dat je dier pijn heeft en van zich afbijt of krabt om zich te beschermen. Doe dan bij je hond een verband om de bek dat je goed vastknoopt in de nek. Je kat vervoer je het veiligst in een grote handdoek.

Verbranding door de zon komt ook bij huisdieren voor. Vooral op plekken met weinig vacht of pigment, zoals de neusrug, de punten van de oren, de buik en de liezen. Zonnebrandcrème voorkomt dat de huid verbrandt of gaat schilferen. Goed om te weten is hoe je jeuk bij je huisdier kunt voorkomen en verlichten.

Producten voor wondontsmetting en -verzorging, maar ook bescherming tegen zonnebrand en jeuk vind je in mei extra voordelig in onze webshop. De actie geldt tot en met 31 mei 2018, zolang de voorraad strekt.
 

Tip van de dierenarts

  •  Zet het telefoonnummer van je dierenarts in je telefoon, zodat je in een noodgeval direct kunt bellen.

  • Stel voor je dier een EHBO-set samen. Ook handig wanneer je met vakantie gaat!

  • Ken je de EHBO-app voor huisdieren al?


Relevante items

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

9 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren