Gratis verzending vanaf €49,50,-

menu

Tijdelijke Kortingsactie

Elk halfjaar naar de tandarts. Voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. We zien gelukkig ook in de dierenartsenpraktijk dat steeds meer baasjes aandacht hebben voor het gebit van hun huisdier. Een goede zaak. Want maar liefst 80% van alle honden en twee derde van alle katten ouder dan drie jaar heeft gebitsproblemen. Da’s best veel. Vooral als je bedenkt dat die meestal makkelijk te voorkomen zijn.

Meer lezen?

6 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters
 • Befedo Mobile

  Befedo Mobile

  om spieren en gewrichten soepel te houden

  € 33,90
 • AA Iso-fote

  AA Iso-forte

  Aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de darmwerking

  € 10,95
 • Duo Dog Paardenvet Snacks

  Duo Dog Paardenvet Snacks

  energierijke snacks voor honden

  € 4,40
 • Kaopectate

  Kaopectate

  aanvullend diervoeder bij darmaandoeningen

  € 18,95
 • Optixcare Eye Cleaner

  Optixcare Eye Cleaner

  oog veilig reinigen

  € 7,50

  Special Price € 5,95

 • Ocryl

  Ocryl

  reinigen van het gebied om de ogen

  € 11,95

6 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebitsproblemen voorkomen

Een slechte adem is vaak een teken dat er iets mis is met het gebit. Met goede voeding zet je een belangrijke eerste stap. Bied je viervoeter extra kauwplezier met smakelijke chips en kauwsticks. Zo komt meer speeksel vrij en blijven de tanden en kiezen beter schoon. Tandenpoetsen bij je hond of bij je kat is een tweede stap. Gebruik het liefst een huisdierentandpasta. Daarin zit geen fluoride, wat giftig is voor je dier. Ook bij je konijn of knaagdier kun je gebitsproblemen op tijd voorkomen.

Maand van de Gebitsverzorging

Februari is de Maand van de Gebitsverzorging. Bij veel dierenklinieken in Nederland kun je voordelig het gebit van je viervoeter laten controleren. Kijk of de kliniek bij jou in de buurt meedoet. Goede gebitsverzorging is in het belang van de gezondheid van je huisdier. Daarom heeft onze dierenarts met zorg producten uitgezocht waar jouw viervoeter gerust zijn tanden in kan zetten. De kortingen van DIERENAPOTHEEK.nl gelden tot 22 februari 2019. Meer actieproducten voor gebitsverzorging vind je in onze webshop.