Maandactie

De hitte en droogte zorgt deze zomer voor veel minder meldingen van tekenbeten dan in voorgaande jaren. Toch zijn ze nog steeds actief! Teken komen in het hele land voor. Vooral in hoog gras, struiken of tussen dode bladeren. Van daaruit stappen ze over op mens en dier. Hoe sneller je een teek verwijdert, des te kleiner de kans is op besmetting met ziektes.

Meer lezen?

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij warm weer verspreiden vlooien zich razendsnel, ook in huis. Op je hond of kat zie je meestal alleen de volwassen vlooien. Ze veroorzaken jeuk en kunnen een ware plaag vormen. Sommige huisdieren zijn zelfs allergisch voor vlooien.

Bij DIERENAPOTHEEK.nl weten we als geen ander hoe vervelend deze parasieten voor je huisdier zijn. Daarom krijg je tot 7 oktober 2018 korting op producten tegen vlooien en teken. Bestel nu extra voordelig: je hond of kat is je er vast dankbaar voor!

Dierendagvoordeel!
Plaats je voor 1 oktober een bestelling bij ons? Dan krijg je vanwege Werelddierendag bij je bestelling een waardebon cadeau (zolang de voorraad strekt). Met deze waardebon krijg je 7% korting op alle producten in onze webshop. De bon is geldig tot en met 7 oktober 2018.

Tip van de dierenarts

Middelen tegen vlooien en teken voor honden kunnen giftig zijn voor katten, konijnen en knaagdieren. Lees daarom altijd de bijsluiter voordat je het middel gebruikt, zodat je zeker bent dat jevlooien en teken op de juiste manier bestrijdt. Houd andere dieren (knaagdieren, vogels en vissen) en kinderen uit de buurt zodra je een omgevingsspray gebruikt. Laat de ruimte na het sprayen even goed luchten.

Relevante items

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!