Protexin Bio-Lapis
Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk ons alternatief Protexin Bio-Lapis

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2288 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Bio-Lapis is een sterk geconcentreerd voedingssupplement dat prebiotica en probiotica bevat om de darmflora bij zieke en zwakke konijnen weer te herstellen. Bio Lapis is ook geschikt voor andere kleine huisdieren. Bio-Lapis bevat elektrolyten, vitamines en enzymen en is bedoeld om te gebruiken na een operatie en ziekte, zodat je huisdier sneller hersteld. Ook is het goed voor konijnen met darmproblemen of die vaak last hebben van diarree.

De verschillende goede micro-organismen helpen het evenwicht in de darmen te herstellen. Ze zorgen voor een betere afweer tegen schadelijke bacteriën.

Gebruik

minimaal 5 dagen of langer, 1 zakje (2 gram) per dag

Bio-Lapis is oplosbaar en kan met een spuitje in de bek worden gegeven maar kan ook door het water of het voer worden gedaan.
Om de oplossing te maken dient 50 ml water aan 1 zakje toegevoegd te worden.

Er zijn geen beperkingen in het gebruik van Protexin Bio-Lapis, en het kan gelijktijdig met andere medicijnen gegeven worden. Sommige antbiotica kunnen de werking van Protexin Bio-Lapis verminderen. Het kan ook veilig gegeven worden aan drachtige en zogende dieren. Protexin Bio-Lapis bevat micro-organismen die gewoonlijk aanwezig zijn in alle gezonde dieren, dus er is geen risico voor kruisbesmetting.

Inhoud

6 x 2 gram

Bijsluiter
Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.