Equistro Excell E Poeder

Equistro Excell E Poeder

Equistro Excell E Poeder is een supplement dat kan helpen de spieren van uw paard in optimale conditie te houden. Dit supplement bevat onder andere vitamine E en selenium.

49,95

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Equistro Excell E Poeder is een supplement dat kan helpen de spieren van uw paard in optimale conditie te houden. Equistro Excell E bevat vitamine E en selenium die synergetisch werken als krachtige antioxidanten en vrije radicalenvangers. Beschadigde spieren laten grote hoeveelheden vrije radicalen vrij, wat suppletie met antioxidanten rechtvaardigt om het herstel van aangetaste paarden te verbeteren.

Vitamine E en organisch gekoppeld selenium zijn krachtige antioxidanten die nodig zijn voor een goede werking van spier- en neurologisch weefsel en het immuunsysteem, waardoor het niveau van oxidatieve stress wordt beperkt met een superieure biologische beschikbaarheid. Magnesium is betrokken bij de functie van meer dan 300 enzymen in het lichaam. Afgezien van zijn rol bij spiercontractie, verbetert het het gebruik van energie in spiercellen. L-Lysine is een essentieel aminozuur, een eerste stap bouwsteen voor eiwitten in spierweefsel die in zijn actieve vorm (L-Lysine) bijdraagt ​​aan het herstel van beschadigde spiervezels en helpt bij de opbouw van spiereiwit.

Eigenschappen 

  • Uitstekende smakelijkheid
  • Goed verteerbare voedingsstoffen ter bescherming van de spieren
  • L-Lysine, vitamine E, selenium en magnesium voor snel spierherstel
  • Sterk geconcentreerde en gemakkelijk opneembare ingrediënten voor snel zichtbare resultaten
  • Gemakkelijk te beheren

Gebruik en dosering

Equistro Excell E Poeder is te mengen met voer. Het gelijktijdige gebruik van verschillende organische zuren of hun zouten is gecontra-indiceerd wanneer een of meer daarvan worden gebruikt op of nabij het maximaal toegestane gehalte.

  • Volwassen paarden (500kg): 50 gram per dag.
  • Veulens/pony’s: 25 gram per dag.

Samenstelling 

Dextrose, Magnesiumoxide 1,2%. Additieven/kg: Verbindingen van sporenelementen: Selenium (geseleniseerde gist – Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, geïnactiveerd) (3b810) 10 mg. Aminozuren en zouten: 3c322 L-Lysine monohydrochloride technisch zuiver: 49300 mg. Vitaminen en provitaminen: Vitamine E/all-rac-alfatocoferylacetaat (3a700) 45000 IE. Conserveringsmiddelen: Sorbinezuur (1a200) 4.000 mg. Analytische bestanddelen : Ruwe as 14,7%, In HCl onoplosbare as 12%, Vocht 10%, Ruw eiwit 6%, Ruw vet 4%, Ruwe celstof 1,5%, Natrium 1,3%, Magnesium 0,6%.

Inhoud 

Emmer van 1 kg