Groene Os Drainage Compositum – Hond/Kat

Groene Os Drainage Compositum - Hond/Kat

Merk: Groene Os

Groene Os Drainage Compositum is een aanvullend diervoeder bestaande uit kruiden dat het reinigen van het lichaam ondersteunt. Het draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen en draagt bij aan een gezond immuumsysteem.

22,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 22 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Groene Os heeft een aanpassing gedaan aan hun tincturen om de smaakacceptatie te verbeteren. Het kan dus zijn dat het dier er anders op zal reageren.

Groene Os Drainage Compositum ondersteunt het reinigen van het lichaam. Het ondersteunt de hefboom-, de blaas- en nierfunctie, spijsvertering en werking van het lymfestelsel. Het zorgt ervoor dat het lichaam aan het werk gezet wordt om aanwezige afvalstoffen sneller uit te scheiden en draagt ​​bij aan het versterken van het systeem. In een lichaam dat vrij is van afvalstoffen worden medicijnen en supplementen beter opgenomen. Drainage Compositum kan worden gebruikt ter ondersteuning van het reinigen van het lichaam en wordt veelal ingezet na medicijngebruik en / of operaties met narcose. In combinatie met Magnesiumcitraat kan Drainage Compositum goed worden ingezet ter ondersteuning van de gewrichten.

Gebruik

Niet gebruiken bij maagzweren, galstenen, afsluiting van de galwegen, diabetici, auto-immuunaandoeningen, kanker en orgaantransplantaties. Niet geven aan verzwakte of erg zieke dieren, net voor of net na een operatie (pas als het dier hersteld is), tijdens de dracht en lactatieperiode tenzij de dierenarts anders voorschrijft. Het reinigen van het lichaam kost veel energie. Zet Drainage compositum daarom pas in nadat het dier zijn basisenergie weer heeft.

Het wordt aanbevolen om de dosering tenzij de dierenarts anders voorschrijft in één week op te bouwen van 1/3e naar de volledige dosering.

Honden > 25 kg: 2 maal daags 10 druppels

Honden 10 tot 25 kg: 2 maal daags 7 druppels

Honden en Katten: < 10 kg 2 maal daags 5 druppels

Tijdens het reinigen van het lichaam worden afvalstoffen losgemaakt om te worden afgevoerd door de organen. Dit kan een vermoeid gevoel veroorzaken bij het dier; het kan wat lusteloos worden. Bestaande klachten kunnen aan het begin van de kuur een lichte verergering tonen. Dierenbezitters rapporteerden dat met name de ‘zwakke plekken’ in het lichaam van hun dier extra opspeelden tijdens het geven van een drainagekuur. Vaak zijn dit verergerde huid-, vacht-, oog- of oorproblemen, of een verandering in de stoelgang. Dit is niets vreemds; het lichaam werkt afvalstoffen voornamelijk via de uitscheidingsorganen het lichaam uit. Wanneer het dier echter duidelijk zich niet lekker voelt door een heftige uitscheidingsreactie is het aan te raden om tijdelijk te stoppen en in overleg met een dierenarts de dosering te verlagen. Ook wanneer dergelijke verschijnselen langer dan 3-4 weken aanhouden (doorgaans duurt het ca. twee weken) is het raadzaam contact met een dierenarts op te nemen.

Samenstelling

Ethanol 47% v/v, Glycerine, Ribes Nigrum (zwarte bes), Taraxacum officinalis (paardenbloem), Silybum marianum (Mariadistel), Arctium lappa (grote klis), Viola tricolor (driekleurig viooltje), Betula pendula (berk), Solidago virgaurea (guldenroede), Astragalus membranicus (vliezige hokjespeul), Erythraea centaurium (duizendguldenkruid), Equisetum arvense (heermoes), Cynara scolymus (artisjok), Juniperus communis (jeneverbes), Orthosiphonis stamineus (kattensnor), Uva ursi (enserum) kurkboom), Uncaria tomentosa (kattenklauw), Acorus calamus (kalmoes), Angelica archangelica (grote engelwortel), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel).

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.