De Groene Os – Glucosamine Complex Speciaal – Hond/Kat

De Groene Os - Glucosamine Complex Speciaal - Hond/Kat

Merk: Groene Os

Glucosamine Complex Speciaal van Groene Os ondersteunt de gewrichtsfunctie van honden en katten. Inhoud 250 gram.

49,45

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Groene Os Glucosamine Complex bestaat speciaal uit diverse mineralen, vitaminen, kruiden en aminozuren. Dit aanvullende diervoeder biedt ondersteuning aan de gewrichten, het kraakbeen, bindweefsel, de spieren, pezen en ligamenten (banden), en kan bijdragen aan een goede aanmaak van bot en synoviaalvloeistof (gewrichtssmeervloeistof).

Groene Os Glucosamine Complex Speciaal is net als Groene Os Glucosamine Complex te geven ter ondersteuning van het bewegingsapparaat, oa bij dieren die zware fysieke leveren. Het heeft in de basis dezelfde eigenschappen, maar onderscheid zich door de extra ingrediënten Wierook (Boswellia serrata), Niacinamide en N-acetylcysteïne. De toevoeging van deze ingrediënten kan ondersteuning bieden aan een vergrootte bewegelijkheid van het dier. Niacinamide draagt ​​bij aan de stimulering van de stofwisseling en N-acetylcysteïne is een antioxidant en vermindert verdere afbraak van het collageen (vezelvormig eiwit in bindweefsel, kraakbeen en been).

Gebruik

Aanvullend diervoeder voor katten en honden
Het volgende advies geldt voor zowel honden als katten, tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
Starten met 2 maal daags ¼ tot ½ maatschep door het voer.
Bij duidelijke verbetering 1 maal daags ¼ tot ½ maatschep door het voer.
½ Maatschep is gelijk aan 4 gram poeder.

Niet gebruik bij:

Gebruik tijdens dracht, lactatieperiode of opgroeiende dieren in overleg met dierenarts en/of therapeut.Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Bij dieren met suikerziekte (diabetes mellitus) of een verminderde nierfunctie wordt aangeraden eerst te overleggen met uw dierenarts.

Samenstelling

Calciumcitraat, Magnesiumcitraat, Vitamine C (ascorbinezuur), Glucosamine KCl sulfaat, Chondroïtinesulfaat, MSM (methylsulfonylmethaan), Wierook (Boswellia serrata), Niacinamide, N-acetylcysteïne.

Inhoud

250 gram