Groene Os Cynara Complex – Paard/Pony

Groene Os Cynara Complex - Paard/Pony

Merk: Groene Os

Groene Os Lever Compositum is een aanvullend diervoeder dat goed is voor de lever en de galfunctie ondersteunt. Het kan ook worden ingezet voor het reinigen van het lichaam van paarden en pony's.

36,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 36 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Groene Os heeft een aanpassing gedaan aan hun tincturen om de smaakacceptatie te verbeteren. Het kan dus zijn dat het dier er anders op zal reageren.

Groene Os  Cynara Complex (voorheen Lever Compositum)

  • Heeft een positieve invloed op lever en galblaas
  • Draagt bij aan een gezonde spijsvertering
  • Draagt bij aan een regelmatige stoelgang (in combinatie met probiotica voor paarden en/of Groene os darm compositum).
  • Helpt afvalstoffen af te voeren
  • Werkt eetlust opwekkend
  • Heeft een reinigende werking

Groene Os Lever Compositum draagt bij aan het bevorderen van zowel de productie als de afbraak van gal; dit wordt bewerkstelligd door onder andere de Cynara en de Carduus marianus.

Tevens draagt Groene Os Lever Compositum bij aan de galfunctie en de leverfunctie. Levercompositum draagt bij aan een goede spijsvertering door het functioneren van de lever (Cynara, Carduus marianus, Chelidonium), de gal (Cynara, Carduus marianus, Chelidonium, Taraxacum, Centaurium) en de maag (Angelica, Calamus) te ondersteunen.

Gebruik

2 maal daags 20-30 druppels op een stukje brood. Je kunt beginnen met een kuur van 6 weken en daarna een stopweek inlassen. Afhankelijk van de resultaten kun je de kuur daarna verlengen. Het advies is om te beginnen met 1/4 van het aangegeven gebruik en dit opbouwen tot 2 maal daags 20-30 druppels. Zo heeft jouw paard of pony de tijd om aan dit middel te wennen.

Niet toedienen tijdens de dracht- en zoogperiode

Samenstelling

Alcohol 53% v/v, Glycerine, Cynara scolymus (artisjok), Taraxacum officinale (paardenbloem), Silybum marianum (Mariadistel), Erythraea centaurium (duizendguldenkruid), Uncaria tomentosa (kattenklauw), Angelica archangelica (grote engelwortel), Acorus calamus (kalmoes).

 

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.