De Groene Os – Multivitaminen en Mineralen Complex – Paard/Pony

De Groene Os - Multivitaminen en Mineralen Complex - Paard/Pony

Merk: Groene Os

De Groene Os Multivitaminen en Mineralen Complex is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de weerstand van je paard of pony.

67,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 67 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2276 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Dit goed opneembare voedingssupplement is geschikt voor paarden die wel wat extra’s kunnen gebruiken, die herstellend zijn na een ziekte én voor de al wat oudere paarden om fit te blijven. Het ondersteunt de stofwisseling en kan zowel acuut als preventief worden ingezet tegen weerstandsvermindering. Deze multivitaminen is uniek omdat het verkalkte rode alg bevat, een calcium- en magnesiumbron van plantaardige oorsprong met een zeer hoge opneembaarheid.

Multivitaminen en Mineralencomplex bevat naast een brede basis vitaminen en mineralen ook het essentiële aminozuur L-lysine. De verhouding calcium/fosfor is zorgvuldig uitgebalanceerd en ook over de vormen waarin de vitamines worden aangeboden is gewikt en gewogen. Zo kan een supplement bètacaroteen bevatten dat paarden zelf in vitamine A kunnen omzetten. Dit is echter een inefficiënt proces. Daarom heeft De Groene Os ervoor gekozen vitamine A direct toe te voegen, maar wel in zo’n hoeveelheid dat er geen kans is op een te grote inname.

Gebruik en dosering 

1 maal daags 1 maatschep door het voer (poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak wordt geblazen)Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

1 maatschep = ongeveer 12 gram

Samenstelling

Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, Foliumzuur, PABA, Biotine, Choline bitartraat, Inositol, Bioflavonoïden complex, Calcium (als Lithothamnion calcarea), Magnesium (als Lithothamnion calcarea), IJzer (als ferrofumaraat), Kalium (als kaliumchloride), Selenium (als natrium seleniet), Zink (als zinkcitraat), Mangaan (als mangaanoxide), Koper (als kopersulfaat), L-lysine HCI en L- thyrosine.
Overige bestanddelen: Lithothamnion calcareum (rode alg), Amylum oryzae (rijstzetmeel), Maltodextrine en Groene appelaroma.

Inhoud

250 gram.

Tip van de dierenarts

Bij schildklierproblemen uitsluitend gebruiken in overleg met de dierenarts. Gebruik tijdens dracht en lactatieperiode uitsluitend in overleg met dierenarts of therapeut. Gebruik bij veulens uitsluitend in overleg met dierenarts of therapeut.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.