Puur Pollen

Merk: PUUR

Puur Pollen

Merk: PUUR

Tegen stuifmeel, gras- en boompollen.

19,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 19 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Zodra buiten de temperatuur stijgt en de natuur ontwaakt, vliegen de eerste pollen – het stuifmeel van bomen en planten – al snel weer volop door de lucht. Voor de meeste mensen en dieren geen probleem. Maar bij sommigen reageert het immuunsysteem te heftig op de prikkels met de bekende verschijnselen tot gevolg: waterige ogen en neus, benauwdheid, luidruchtige geluiden en kriebels aan de huid en vacht.

Puur Pollen is een aanvullend diervoeder dat verdunningen van alle veelvoorkomende gras- en plantensoorten bevat. Door de unieke en uitgebreide samenstelling helpt het product honden en katten te weren tegen reacties. Puur Pollen heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en geeft stuifmeel en pollen geen kans. De specifieke bestanddelen zorgen voor een regulerende werking.

Gebruik en dosering

20 druppels is circa 1 ml. (1 ml = 20 druppels)
Eerste week 1 maal daags:

  • Paard: 15 – 20 druppels
  • Hond: 10 – 15 druppels
  • Kat: 5 druppels

Vervolgens 1 week om de dag een dosering, daarna afbouwen naar 1 x per 3 à 5 dagen een dosis gedurende het pollenseizoen.

Op het etiket staat gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen. Beide adviesdoseringen zijn juist, kijk goed hoe het dier reageert en wat het nodig heeft.

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Samenstelling

Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.

Inhoud

50 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.