Puur SME Lotion Spray

Merk: PUUR

Puur SME Lotion Spray

Merk: PUUR

Ondersteunt paarden en pony's bij kriebels en een schrale en gevoelige huid.

31,75

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 31 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2273 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Puur SME Lotion is ontwikkeld voor paarden met kriebels bij staart- en manen. Dit product wordt merendeels bij paarden en pony’s toegepast tijdens het muggenseizoen, van maart tot oktober.
Paarden die last hebben van staart- en manen kriebels gaan schuren, waardoor ze last krijgen van een ruwe en schrale huid. Deze kriebels worden vaak ieder seizoen erger.

Gebruik

Spray de lotion bij voorkeur ’s ochtends en/of ’s avonds bij schemering, wanneer de muggen het actiefst zijn. Indien het paard bang is voor de spray, breng de lotion met een spons aan. De lotion trekt vanzelf in en hoeft niet ingemasseerd te worden. (Ook geschikt voor hond en kat. Let op bij het gebruik, PUUR SME-lotion kan vlekken geven op bekleding).

Dosering

  • 1 – 2 x daags de aangedane plekken licht insprayen of met een spons aanbrengen. Bij een stabiele verbetering afbouwen naar 1 x daags of om de dag, totdat de plekken genezen zijn en het paard niet meer schuurt.
  • Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.

Samenstelling

Een extract van Artemisia abrotanum, Artemisia absinthium, Calendula officinalis, Caryophyllus aromaticus, Citrus paradisi, Curcuma xanthorrhiza, Hypericum perforatum, Juglans Regia, Salvia officinalis, Thymus vulgaris, Trigonella foenum-graecum en Viscum album. Benzylbenzoaat, Natriumcaprylaat en Zwavelbloem. Basislotion.

Inhoud 

500 ml

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.

Tip van de dierenarts