Sensipharm Urologist Aid Paard
Sensipharm Urologist Aid Paard

Merk: Sensipharm

Sensipharm Urologist Aid Paard is een natuurlijk aanvullend diervoeder speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van de blaas- en nierfunctie van paarden.

60,90

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 60 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1986 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sensipharm Urologist Aid is een voedingssupplement op basis van een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, speciaal voor paarden en pony’s. Het 100% natuurlijk product is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van blaas- en nierproblemen. Urologist Aid bevat geen chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen.

Gebruik

Paarden en Pony’s: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij aanhoudende klachten minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering. Verbetering treed in de meeste gevallen al binnen 3 dagen op.Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Niet gebruiken bij zachte darminhoud, dracht en langdurig bij zwakke dieren.

Samenstelling

Abutilon, Dianthus, Licorice, Lygodium Spores, Lysimachia’s Desmodium, Plantago Seed, Pyrrosia, Shen Chu, TalcDe samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.