Defencare Shampoo

Defencare Shampoo

Merk: Defencare

Snelwerkende anti-parasitaire shampoo tegen vlooien en teken.

21% korting
18,95 14,97

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 14 Buddycoins!

Op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2147 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Let op: Korting i.v.m. korte houdbaarheidsdatum (05-2023)

 

Defencare shampoo is een snelwerkende anti-parasitaire shampoo tegen vlooien en teken bij de hond. De werkzame stof is permethrin, dat goed werkzaam is tegen insecten. Het heeft een giftige werking op het zenuwstelsel van insecten; vlooien worden binnen enkele uren gedood. Permethrin is veilig voor mens en hond en is biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van de infectiedruk zijn behandelde dieren 1 tot 2 weken beschermd. Defencare shampoo werkt kortdurend en is daarom bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien- en/of tekenbesmetting.

Gebruik

De hond met lauw water eerst goed nat maken,. De shampoo tegen de haren in masseren tot schuim gevormd is. Het gehele lichaam wassen, met uitzondering van de ogen, neus en bek. voor een hond van 5 kg is gemiddeld 10 ml shampoo voldoende. tenminste twee minuten laten inwerken, uitspoelen met schoon, lauw water en de vacht laten drogen. indien na 2 weken herhalen.

Samenstelling 

Per 100 ml: permethrine 0,94 gram, Benzylalcohol (E 1519) 0,9 ml, methylparahydroxybenzoaat (E 218) 0,09 gram, propylparahydroxybenzoaat (E 216) 0,01 gram, patentblauw V (E 131) 0,06 mg, opavo parfum E85121, isopropylalcohol, ge-oxyethyleerde castorolie (Arlaton 650), natriumlaurylethersulfaat (Texapon NSO), diethanolamide van kokosnootvetzuren (Oramide DL 200), citroenzuur-monohydraat en gezuiverd water.

Inhoud

200 ml

Tip van de dierenarts

Waarschuwingen

Niet tegelijk gebruiken met andere insecticiden zoals andere pyrethroiden.
Niet gebruiken bij katten, zieke of herstellende honden, pups jonger dan 3 maanden, honden met ernstige huidbeschadigingen of zogende teven.

Is het weer tijd om je huisdier te ontvlooien? Vergeet ook zeker niet om te ontwormen . Vlooien zijn de aanvallen van wormeitjes kunnen vlooien besmetten met wormen.

Relevante items

Alles over wormen
Ontwormen op maat
Wormbesmetting voorkomen