Sensipharm – Joint Renew Plus

Sensipharm - Joint Renew Plus

Merk: Sensipharm

Joint Renew Plus is een uniek voedingssupplement voor honden en andere huisdieren op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals MSM, Sharkcartilage en Vitamine C.

40,04

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 40 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Geschikt voor alle huisdieren zoals, katten, cavia’s en konijnen, en mag hondenig worden gegeven.
Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Tip:
Bij stramme beweging en gewrichten is het raadzaam vaak met het dier te wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden, en ook zwemmen is erg goed voor de gewrichten. Snel draaien, korte bewegingen en abrupt stoppen, zoals bijvoorbeeld tijdens het spelen met andere dieren wordt afgeraden. Dit vormt vaak een te grote belasting voor de gewrichten van uw huisdier.

Gebruik

Dosering:
Joint Renew Plus mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppys en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 a 2 weken kan de dosering worden verlaagd. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of verstopt worden in iets lekkers, of door het voer.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij dracht, letsel of postoperatief.

Samenstelling

MSM, Shark Cartilage, Vitamin C. Natuurproduct: De samenstelling van deze gewrichtsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct kan, geur en smaak varieren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval wordt, wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.