Gratis verzending vanaf €49,50,-

Vlooien en teken

Om vlooien en teken bij je kat te voorkomen is ons advies je kat elke maand te behandelen met een goed vlooien- / tekenmiddel. Onze dierenarts heeft goede ervaringen met de middelen die je eenvoudig bij DIERENAPOTHEEK.nl kunt bestellen. Zowel spot-on middelen, sprays als een vlooienbandje zijn zeer geschikt om je kat snel vlo- en teekvrij te maken. Denk ook aan een tekenlasso, waarmee je gemakkelijk teken bij je kat verwijdert. Altijd handig om bij de hand te hebben!

Meer lezen?

17 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

17 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlooien- en tekenmiddelen voor katten 

In ons assortiment hebben we vlooien- en tekenmiddelen voor katten in pipettenhalsband en sprays. Daar er voor je volwassen kat en kitten verschillende vlooien- en tekenmiddelen verkrijgbaar zijn is het van belang dat je het juiste middel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken. Op onze kennisbank lees je meer over vlooien bestrijden bij jonge dieren.

Vlooien- en teken bestrijden bij katten - verschillende merken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken vlooien- en tekenmiddelen voor katten. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende merken:

Relevante items

Teken brengen ziektes over
Vlooien en teken bestrijden
Vlooienallergie
Vlooienplaag voorkomen
Vlooienplaag verhelpen

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!