Groene Os Glucosamine Complex – Hond/Kat

Groene Os Glucosamine Complex - Hond/Kat

Merk: Groene Os

Aanvullend op de natuurlijke aanmaak van glucosamine bij uw hond of kat. Inhoud 250 gram.

43,63

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 43 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Groene Os Glucosamine Complex voor honden en katten is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit diverse mineralen en vitamines. Deze dragen bij aan de opbouw van het kraakbeen en het behouden van gezond kraakbeen, wat op zijn beurt weer bij kan dragen aan een verbeterde conditie van gewrichten.Het Glucosamine Complex wordt gebruikt ter ondersteuning van bewegingsapparaat van zowel honden als katten. Het ondersteunt de gewrichten, het kraakbeen, bindweefsel, de spieren, pezen en banden.De eigenschap van Groene Os Glucosamine Complex is dat het product in staat is om proteoglycanen aan te maken. Proteoglycanen vormen samen met water de handige onderdelen van de gewrichtsvloeistof. Ongemak dat ontstaat door een tekort aan gewrichtsvloeistof kan dan ook sterk afnemen.

Glycosaminoglycanen vormen de basisstructuur van het kraakbeen; deze worden onder andere genoemd door glucosamine en chondroïtine. Chondroïtine draagt ​​tevens bij aan een verhoging van het hyaluronzuurgehalte. Dit zuur werkt als smeermiddel in de gewrichten. MSM is de leverancier van de juiste zwavelverbindingen, welke nodig zijn voor de aanmaak van collageen en keratine en de (weder) opbouw van het kraakbeen. Ascorbinezuur (Vitamine C) is onmisbaar voor de aanmaak van bindweefsel en kraakbeen en remt de afbraak van glycosaminoglycanen. Calcium- en Magnesiumcitraten zijn licht verteerbaar en goed inzetbaar om als bouwstenen voor de botten en gewrichten te fun. Het bindweefsel maakt bij zijn opbouw ook gebruik van calcium- en magnesiumcitraat. Magnesium draagt ​​bij aan een goede spierontspanning.

Gebruik

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft, starten met 1 maatschep per dag. Bij verbetering rustig bouwen naar de onderhoudsdosering:

Honden en katten <10 kg: 1 x maal daags een kwart maatschep (2,25 gram) Honden> 10 kg: 1 x maal daags een halve maatschep (4,50 gram)

Honden> 25 kg: 1 maal daags 1 maatschep (circa 9 gram)

Het poeder of het (kracht) voer bevochtigen om te zorgen dat het poeder niet uit de voerbak geblazen wordt.

Voor paarden en pony’s is er een grotere verpakking

Samenstelling

Calciumcitraat, Magnesiumcitraat, Glucosamine KCL sulfaat, Chondroïtinesulfaat (90%), Ascorbinezuur, Methylsulfonylmethaan.

Inhoud

250 gram