Rapide – Mokzalf

Merk: Rapide

Rapide - Mokzalf

Merk: Rapide

Ter verzorging van mok of een ruwe of schrale huid in de kootholten en op het pijpbeen van een paard.

19,25

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 19 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

De plooivorming van de huid die zich horizontaal in de kootholte van het paard bevind houdt snel vuil vast. Door de gemakkelijke ophoping van vuil kan korstvorming en vervuiling ontstaan als gevolg van nattigheid in de stal of in het zand van de bak. Gebruik Rapide Mokzalf om deze vervuiling te voorkomen.

Bij natte, modderige of vuile omstandigheden kunnen irritaties ontstaan aan de benen van jouw paard of pony. Met name bij de plooivorming van de huid in de kootholte. Dit fenomeen wordt ook wel mok genoemd, dit is een verzamelnaam voor een verscheiden aantal huidirritaties die de benen van jouw paard  kunnen teisteren. Mok kan herkend worden aan de eczeem-achtige uitslag, rode huid en/of korstvorming die zichtbaar zijn op de onderbenen. Door het gebruik van Rapide Mokzalf wordt de ruwe of schrale huid verzorgd.

Gebruik

Maak de probleemplek(ken) met een schone- en zachte doek goed schoon en droog. Ga hiermee zo voorzichtig mogelijk te werk. Breng vervolgens de Rapide Mokzalf aan. De zalf kan het beste aangebracht worden vlak voordat jouw paard of pony op stal gaat.

Bijsluiter

Bij dit product is geen bijsluiter van toepassing.