Sensipharm Smooth Locomotion
Sensipharm Smooth Locomotion

Sensipharm Smooth Locomotion - Kleine Huisdieren, voor soepele spieren en gewrichten bij katten, kleine hondjes en knaagdieren.

41,34

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 41 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1895 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sensipharm Smooth Locomotion – Kleine Huisdieren is een aanvullend diervoeder voor katten, kleine hondjes en knaagdieren op basis van Chinese kruiden. Sensipharm Smooth Locomotion – Kleine Huisdieren is afgeleid van de bekende formule Chien Pu Wan voor soepele spieren en gewrichten, maar is sterker geconcentreerd. Dit middel versterkt de weerstand van uw huisdier tegen koude, wind en vocht die blokkades veroorzaakt.

Het verloren tevens blokkades op voornamelijk de nieren en lever en heeft invloed op emoties en de groei- en verdedigingsprocessen van de weefsels in het lichaam zoals spier-, pees-, bot- en kraakbeenweefsels.Sensipharm Smooth Locomotion is een doorbraak in de bewegingsfysiologie , gewrichts- en spierverzorging, en verlegt fysieke en mentale grenzen.

Gebruik

Voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven.

Niet gebruiken bij zachte darminhoud en acute ontstoken gewrichten.

Samenstelling

Acanthopanax, Achyranthus, Astragalus Root, Chin-Chiu, Cinnamon Bark, Codonopsis, Dipsacus, Drynaria, Herba A, Hoelen, Licorice Baked, Loranthus, Lycium Chin. Fructus, Rehmannia (Cooked), Siler, Tangkuei, Tu Huo.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.