Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray

Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray

Merk: Wirtz Farma

Doodt vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten

8% korting
14,95 13,70

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 13 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Wirtza Vlooien Ongediertespray is bestemd voor het bespuiten van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien en kruipende insecten zich schuilhouden. Het middel blijft 4 tot 6 weken na het spuiten. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom bij uitbreiding de plaatsen zoveel mogelijk over slaan.

Gebruik

Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit op een afstand van ongeveer 20 cm gelijkmatige te behandelen plek in door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Behandel alle schuilplaatsen, achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Nooit grote oppervlakken (wanden van vloeren) behandelen. Aan te raden is de spray eerst te testen een onopvallende plek op deze gebruikt op meubels, tapijt, stoffen, kunststof van houten oppervlakken. Dit om kleurverandering of beschadiging te voorkomen. Na gebruik van de omgevingsspray de ruimte goed ventileren.

Waarschuwing

Niet toepassen op plaatsen waar kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand-mond-contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Ook in de weken na het spuiten, blijft het doorlopen van het weekend. Tevens niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel.

Werkzame stoffen

Permethrin 0,25% en Tetramethrin 0,05%

Inhoud

400 ml