Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray
Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray-1
Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray

Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray

Merk: Wirtz Farma

Doodt vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten

8% korting
14,95 13,70

Niet op voorraad

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2163 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

De Vlooien Omgevingsspray van Wirtz Farma bevat de werkzame stoffen Permethrin (0,25%) en Tetramethrin (0,05%) en is geschikt voor de bestrijding van vlooien en andere kruipende insecten in huis. De spray kan gebruikt worden in kieren, naden en andere plaatsen waar het ongedierte zich schuilhoudt. Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam.

Gebruik

Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit op een afstand van ongeveer 20 cm gelijkmatige te behandelen plek in door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Behandel alle schuilplaatsen, achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Nooit grote oppervlakken (wanden van vloeren) behandelen. Aan te raden is de spray eerst te testen een onopvallende plek voor deze gebruikt wordt op meubels, tapijt, stoffen en kunststof van houten oppervlakken. Dit om kleurverandering of beschadiging te voorkomen. Na gebruik van de omgevingsspray de ruimte goed ventileren.

Samenstelling

Permethrin 0,25% en Tetramethrin 0,05%

Inhoud

400 ml

Tip van de dierenarts

Waarschuwingen

Niet toepassen op plaatsen waar kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door vloer-hand-mond-contact dit bestrijdingsmiddel binnen krijgen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Tevens niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel.

Relevante items

Vlooien bij de hond

Vlooien ook in de herfst en winter!

De levenscyclus van de vlo 

Vlooien bij de kat