Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray
Wirtz Farma Vlooien omgevingsspray

Merk: Wirtz Farma

Doodt vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten

14,82

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 14 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Wirtz Farma Vlooien Ongediertespray is bestemd voor het bespuiten van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien en kruipende insecten zich schuilhouden. Het middel blijft 4 tot 6 weken na bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom bij schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over slaan. 

Gebruik

Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit op een afstand van ongeveer 20 cm gelijkmatig de te behandelen plek in door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Behandel alle schuilplaatsen, achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur.  Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Aan te raden is de spray eerst te testen op een onopvallende plek alvorens je deze gebruikt op meubels, tapijt, stoffen, kunststof of houten oppervlakken. Dit om eventuele kleurverandering of beschadiging te voorkomen. Na gebruik van de omgevingsspray de ruimte goed ventileren.

Waarschuwing

Niet toepassen op plaatsen waar kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand-mond-contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Ook in de weken na het bespuiten, blijft het middel op behandelde plekken meerdere weken werkzaam. Tevens niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel. 

Werkzame stoffen

Permethrin 0,25% en Tetramethrin 0,05%

Inhoud

400 ml

Bijsluiter