Filteren
Prijs
Merk
Gebruiksvorm
Levensfase
Diergrootte
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 1512 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Ondersteuning in herstelperiodes

Traumeel voor paarden is zeer geschikt voor ondersteuning in periodes van herstel. Het homeopathisch geneesmiddel Traumeel S geeft ondersteuning in geval van acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. De gel helpt ook zwelling en pijn te verlichten. Is jouw paard gevoelig op de singel? Ook dan is Traumeel (paard) geschikt. Wij verkopen Traumeel druppels (paard), Traumeel tabletten (paard) en Traumeel gel (paard).

Ondersteuning aan de gewrichten van paarden

Het homeopatische middel Zeel (merk Traumeel) is erg geschikt voor de ondersteuning van de gewrichten van het paard. Zeel ondersteunt de botten en gewrichten en werkt optimaal in combinatie met Traumeel voor de ondersteuning van spieren, pezen en banden.

Ondersteuning van nier- en leverfunctie van paarden

Op zoek naar een paarden medicijn dat de nier- en leverfunctie ondersteund? Kies dan voor Ekyrenal Plus van Audevard. Dit middel stimuleert de uitscheiding van Toxinen en is erg geschikt voor oudere en herstellende paarden, zware inspanning en slecht herstel.

Ondersteuning van de hoeven van paarden

Heeft jouw paard (vaak) last van rotstraal, een bacteriële infectie van de hoef? Dan kun je het beste Hypozin kopen. Je kunt met Hypozin rotstraal goed behandelen. Daarnaast bevordert en behoud Hypozin het herstel voor een sterke, gezonde hoefstraal.

Ondersteuning van soepele gewrichten van paarden

Heeft jouw paard last van artrose of andere gewrichtsproblemen? Probeer Puur Glucosamine Extra (paard). Glucosamine voor paarden ondersteunt de opbouw en het behoud van het gewrichtskraakbeen, de gewrichtsbanden en gewrichtskapsels. Glucosamine (paard) wordt ook vaak preventief gegeven aan sportpaarden, waarbij er veel gevraagd wordt van de gewrichten.

Andere medische hulpmiddelen voor paarden

Naast bovenstaande medische hulpmiddelen voor paarden, heeft Dierenapotheek ook andere middelen beschikbaar. Denk onder meer aan Heel Oculoheel ter ondersteuning van de conditie van het oog (bij rode, branderige en vermoeide ogen). En Lactofoal. Heb je vragen over ons assortiment of een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Service van Dierenapotheek

Ben je op zoek naar medische hulpmiddelen voor je paard? Dan ben je bij Dierenapotheek aan het juiste adres. Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en farmaceutisch experts. Kun je bepaald product niet vinden, ontbreekt het in de webwinkel of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meer leren over jouw dier en geneesmiddelen, verzorging en meer? Bekijk onze kennisbank.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kan ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.