Gratis verzending vanaf €49,50,-

Ontwormen hond

Het ontwormen van je hond is ontzettend belangrijk. Je wilt natuurlijk dat je huisdier gezond is en dat ook blijft. Het ontwormen van je hond behoort dan ook tot de basisverzorging. Het advies is om je hond regelmatig te ontwormen. Dit kan met ontwormingstabletten of een ontwormpasta. Via DIERENAPOTHEEK.nl heb je de middelen voor ontworming snel, gemakkelijk en voordelig in huis!

Meer lezen?

18 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

18 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontwormingsmiddelen voor honden

Wormen zijn er in alle soorten en maten: rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, hartwormen, zweepwormen en longwormen. In ons assortiment hebben we dan ook diverse ontwormtabletten en - pasta's. Daar er voor je volwassen hond en pup verschillende ontwormingsmiddelen verkrijgbaar zijn is het van belang dat je het juiste ontwormingsmiddel kiest. Daarom adviseren wij je om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken.

Ontwormen hond - verschillende merken

In ons assortiment hebben we verschillende soorten merken ontwormtabletten en - pasta's. Zo kun je bij ons terecht voor ontwormingsmiddelen voor onder andere de volgende merken:

Wormen bij je hond

Een worminfectie is bij je hond niet direct zichtbaar. Alleen bij een zware besmetting kun je wormen aantreffen in het braaksel of in de ontlasting van je hond. Dat je niets aan je hond ziet wil dus niet zeggen dat je huisdier geen wormbesmetting kan hebben. Het is dan ook belangrijk dat je je hond preventief behandelt tegen wormen. Zo zijn er ontwormingsmiddelen verkrijgbaar die gebruikt worden ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie. De ontwormingsmiddelen van Milbemax zijn hier een voorbeeld van. Hoe vaak je je hond moet ontwormen lees je in onze kennisbank. 

Vergeet naast het ontwormen ook niet om je huisdier maandelijks te ontvlooien. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes hierdoor kunnen vlooien huisdieren besmetten met wormen

Relevante items

Alles over wormen
De levenscyclus van een vlo
Ontwormen op maat
Ontworming pup
Ontworming van volwassen honden en katten
Wormbesmetting voorkomen

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!